Sogneaften om tilgivelse

Onsdag d. 23. november 2022, kl. 19:30
Sankt Hans Kirke, Sankt Hans Plads 1, 5000 Odense C
gratis

Tilgivelse er ikke for tøsedrenge

Livet er smukt, og livet kan gå i stykker. Vi gør både det bedste og det værste for hinanden. Kan vi også tilgive?

Uden håb om tilgivelse bliver livet ikke til at bære. Vi mennesker gør hinanden ondt, men vi kan ikke undvære hinanden. Derfor har vi brug for tilgivelsen. De mennesker vi er tættest på, er også dem der kan såre os dybest, og derfor er det måske også dem der er sværest at tilgive.

Hvad er tilgivelse egentlig? Hvordan ser tilgivelse i familien ud? Hvorfor er det så svært at tilgive? Er der grænser for, hvad man skal prøve at tilgive?

Flemming Bak Poulsen er forfatter til bogen Tilgivelse er ikke for tøsedrenge – en dialog mellem psykologi og teologi. Han er præst i Rønnevang kirke i Taastrup og har igennem mange år arbejdet med spændingsfeltet mellem psykologi og teologi.