Søndag d. 16. juni 2019, Kl. 10:00 til kl. 20:00

Årsfest 2019 – alle mand af hus!

Tema: Kristen med hele kroppen  – om diakoni

Søndag den 16. juni mødes hele ”Familien Sankt Hans” til årsfest! En anledning til at møde andre fra kirken, vi måske sjældent får talt med og en dag, hvor vi sætter fokus på, hvordan vi som menighed kan gøre en forskel i Odense. Temaet handler om kirkens mere praktiske tjeneste i verden, kaldet ”Diakoni”. Vi får besøg af Generalsekretæren for Samvirkende Menighedsplejer Mette Møbjerg Madsen. Ud over hendes spændende oplæg kan vi glæde os til en pallet af gode inputs for børn og voksne: Workshops, årsberetning, kåring af ”Årets Hans”, leg og udflugt for børnene samt god mad og ikke mindst: Hinandens gode selskab!

Program for dagen:

10.00                  Højmesse v. Peter
11.30                  Frokost/sandwich for tilmeldte
12.30                  Ryste sammen for alle
13.30                  Oplæg v. Generalsekretær Mette Møbjerg Madsen: Kristen med hele kroppen. (Børnene tager på tur!)

14.30                  Kaffe, Formandens beretning og kåring af Årets Hans
15.45                  Workshops:

• Studerende i dag. Hvad er deres behov? V. KFS sekretær Christina Damgaard Nielsen
  • ”Elsk Odense” – praktisk kærlighed til Odense. V. Stud. Psyk. Katrine Vinkel
  • Exit – om håb og nye muligheder for ex-fanger. V. Louise Warning
  • Kirken på gaden – i Odense. V. Gadepræst Peder Thyssen
  • Diakonien og velfærdsstaten. V. Generalsektretær Mette Møbjerg Madsen

16.45                  Andagt i kirken.
17.30                  Aftensmad – Grillhygge

Pris – 100 kr. pr. pers. Max 250 kr. for en familie.

Tilmeldingsfrist: 2. juni – Tilmelding via hjemmesiden www.sankthanskirke.dk

Årets Hans tilmeldingsfrist 5. juni – kandidat og begrundelse sendes til kirkekontoret på sankthans.sognodense@km.dk

100-250 kr